Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Kashfest 2018

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 27-08-2018

De negende editie van het metalfestival Kashfest staat voor de deur. Op 22 september zal The Lane in het Zeeuwse Oostburg weer in het teken staan van snoeiharde metalklanken. Dit jaar heeft de organisatie van Kashfest echte groeibriljantjes weten neer te zetten.

Depths Of Kronos

Het Tilburgse Depths of Kronos combineert melodie met ware stampritmes en opzwepende grunts. De band kwam erg ver tijdens de nationale Metal Battle van dit jaar en de EP "From The Void" doet het zeer goed onder de liefhebbers van gevarieerde metal.

When Plagues Collide

Nog zo’n collectief dat keihard aan de weg timmert is het Belgische When Plagues Collide. Verwacht tergend geschreeuw, begeleid door destructief zware breaks en onnavolgbare snelheden. De Belgen komen dit jaar met een hagelnieuw album genaamd "Tutor of the Dying". Een niet te missen act op Kashfest.

Bloodsphere

Van België terug naar Nederland met Bloodsphere. Deze uit Rotterdam afkomstige band belooft het Oostburgse publiek te trakteren op een smakelijke combinatie van grooves en onvervalste death metal met een energiek karakter. Als derde band van de avond breekt Bloodsphere de avond op keiharde wijze in tweeën.

OneGodLess

Met OneGodLess heeft de organisatie nog een rijzende ster binnen metalland binnengehaald. Dit viertal brengt een kakofonie van aanstekelijke grooves, snedige baslijnen en energieke vocalen voort waar de liefhebbers van Pantera, Black Label Society maar ook Mastodon en Lamb of God zeer zeker van gaan smullen. Zanger Pieter Verpaalen is bekend van onder meer Textures, maar Onegodless op zichzelf staat als een eigenzinnig huis. Een echte eye en ear opener op Kashfest.

God Dethroned

Absolute hoofdact van deze avond is God Dethroned. Deze veteranen binnen de deathmetalscene zijn graag geziene gasten op grote metalfestivals in binnen- en buitenland. Zodoende behoren ze tot de top van de Nederlandse metal. God Dethroned is opgericht in 1991 en heeft inmiddels tien albums uitgebracht. Het in 2017 uitgekomen "The World Ablaze" is een ware wervelwind van klassieke deathmetalklanken, gecombineerd met glasharde vocalen van zanger/gitarist Henri Sattler. Vurige snelheden worden afgewisseld met meeslepende traagheid. Kortom: God Dethroned live in een intieme zaal als The Lane is uniek!

Nog even de praktische informatie op een rijtje:

22 september 2018

The Lane Oostburg

Aanvang: 18:30 uur

Entree aan de deur: € 12,50

Entree in de voorverkoop: € 10,00 (www.kashfest.nl)