Loading...

Kolos - Start To Boogie

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 22-02-2019

Uit de diepe krochten van het West-Vlaamse hellhole genaamd Zwevegem komen de nozems van Kolos de Vlaamse grond bezoedelen en heilige huisjes slopen. Met hun kloeke variant van wat in de volksmond wel eens 'rock' genoemd wordt hebben ze al menig pot gebroken, al moet nu ook ander kookgerei eraan geloven!

Met hun stevige, in punk en stoner doordrenkte, rock hebben Felix Sileghem (gitaar/zang), Robbe Vandeghinste (drums/zang) en Arne Vanhoutteghem (bas/zang) al vriend en vijand weten te overtuigen om mee te shaken op hun groovy riffs. In april 2019 verschijnt hun EP "Grooveyard". Grooveyard werd opgenomen en gemixt in Much Luv studio door Tim De Gieter (Every Stranger Looks Like You, Fär) en gemasterd door Bill Henderson van Azimuth Mastering. Ideaal voor fans van scheve doch groovy rock. Denk lovebaby van Melvins en Rage Against The Machine opgevoed door Refused en Fugazi.

Zondagavond 24 februari stelt Kolos zijn eerste single "Start To Boogie" voor. "Start To Boogie" is de voorbode van de nieuwe EP "Grooveyard" en gaat over de nood om nu en dan alle zorgen overboord te gooien en alle remmen los te laten. Om deze gelegenheid extra in de verf te zetten zijn wij in de gelegenheid gesteld om de video voor genoemde single alvast te vertonen. De EP zal live worden voorgesteld op 18 april in Café Den Trap te Kortrijk.

Kolos [BE]