Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Mogwai - We're Not Done (End Title) Mogwai - We're Not Done (End Title)

Gepost in Media door Chris van der Aa op 21-06-2018

De Schotse post-rock band Mogwai heeft vandaag hun album "KIN" aangekondigd. Het betreft de soundtrack voor de gelijknamige sci-fi misdaadfilm die op 31 augustus uit komt. Het is 't eerste werk van de groep, die onlangs nog op het Best Kept Secret festival te zien was, na hun succesvolle studioalbum "Every Country's Sun" uit 2017.

KIN

KIN is een bloedstollende sci-fi misdaadthriller. Een ex-veroordeelde slaat noodgedwongen met zijn geadopteerde broer op de vlucht voor een wraakzuchtige crimineel. Een mysterieus wapen dat ze onderweg vinden blijkt hun enige bescherming.

Soundtracks

Hoewel KIN de eerste soundtrack voor een film is, heeft Mogwai al vaker soundtracks gemaakt voor documentaires, waaronder Before The Flood, A 21st Century Portrait en Atomic, Living in Dread and Promise. Ook hebben ze de muziek verzorgd voor de TV serie Les Revenants.

Nieuwe single

Tegelijk met de aankondiging is ook de single "We're Not Done (End Title)" verschenen, deze is onder anderen te beluisteren via Youtube:

DGR Music [NL], Mogwai [GB]