Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Muddler - Tot Chaos

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 12-08-2018

stilte kan oorverdovend zijn

wanneer wegen elkaar kruisen...

...we zijn allemaal de weg kwijt...

Na de vele Vlaamstalige rock- en metalparodieën van de voorbije jaren, tracht Muddler (Lier, BE) het volk te laten inzien dat dit ook au-sérieux gebracht kan worden. Na vele labels opgekleefd te krijgen, besloten ze hun genre tot Snøck te dopen. Dit staat voor buiten de hokjesmuziek denken en de lancering van een nieuwe muzikale revolutie.

In april 2018 nam de band enkele nieuwe nummers op in de Blue Mountain Studio met Stef Exelmans (zanger/gitarist Atmospheres) als producer. "Tot Chaos" is hiervan de eerste single. In de videoclip schittert niemand minder dan actrice Tine Van Den Wyngaert (Het Geslacht De Pauw/ Pulsar). Een concrete datum voor het volledige album is er nog niet.

Muddler [BE], RockXXL Agency & Promotions [BE]