Loading...

Snoeiharde, Krijsende Metal In Duycker

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 03-05-2019

Volgende week vrijdagavond 10 mei staan er drie bands garant voor een avond vol snoeiharde en krijsende metal in Duycker. De regionale bands Hibakusha, The Evolutionist en Inferum doen er alles aan om deze avond een muur van heavy, progressieve metal-riffs op het publiek af te sturen.

Hibakusha

Hibakusha kreeg voet aan de grond met hun EP release "Incarnation" in 2015. Na lovende recensies speelden ze in 2016 op Fortarock en sindsdien hebben ze het ene na het andere liveconcert. Tussen al het live-geweld door ging Hibakusha in september 2017 terug de studio in om hun eerste full-length plaat op te nemen: "Prophet of Numbers".

The Evolutionist

The Evolutionist is een nieuwe progressieve metalcore bezetting uit Noord-Holland. Met hun EP "Locked In Time" op zak, heeft de band zich goed weten neer te zetten op diverse podia in Nederland.

Inferum

Inferum, de deathmetal band uit Eindhoven, bestaat sinds 2016. Ze brengen progressieve, groovy riffs op een manier die bijna mechanisch klinkt. De groep bestaat uit vijf jonge muzikanten met een gemiddelde leeftijd van slechts 20 jaar oud. Ondanks hun jonge leeftijd hebben ze al diverse prijzen in de wacht gesleept met hun unieke metal, waaronder de MetalBattle van 2017.

Vrijdag 10 mei | Open: 20:00 uur | Aanvang: 20:30 uur | Tickets: € 6,-