Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Testament zoekt support

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 14-08-2012

De befaamde Bay Erea thrashers van Testament komen dit najaar weer eens naar het minstens even legendarische Dynamo te Eindhoven. En Dynamo zoekt hier de ultieme support act voor. Speel jij in een band, en denk jij dat jouw band 550 Testament fans kan omverblazen, dan zoeken we jouw band!

Hoe kan jij zorgen dat jouw band de show gaat openen? Heel simpel: maak een orgineel filmpje en knal dat op youtube. Vermeld in het filmpje dat je graag solliciteert naar de support-vacature, en zorg dat je zoveel mogelijk volgers krijgt. Op 1 september wordt dan de balans opgemaakt. Stuur de youtube link even naar: s.waterschoot @ dynamo-eindhoven.nl en wie weet, sta jij met je band gas te geven als support van Testament!