Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Vallenfyre stopt

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 05-06-2018

Vallenfyre, de band rondom Paradise Lost-gitarist Gregor Mackintosh houdt er mee op. Op de Facebook-pagina van de band schrijft Mackintosh dat Vallenfyre ooit is opgericht om de dood van zijn vader therapeutisch, door middel van zijn muziek en teksten, te verwerken. Daar wil hij het graag na drie albums bij laten.

Strigoi

De muzikale nalatenschap van Mackintosh houdt echter niet op te bestaan: hij kondigt direct ook een nieuwe band aan: Strigoi. Hiermee zal hij op muzikaal gebied verder gaan waar Vallenfyre is gestopt. Voor Vallenfyre zelf rest nog een drietal optredens: het With Full Force festival op 16 juni, Wacken Open Air op 2 augustus en een allerlaatste cluboptreden in Londen op 29 september.

Vallenfyre [GB]