Loading...

Nieuws uit Lelystad

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 11-10-2010

Dat ze in Lelystad ook niet stil zitten, blijkt wel uit het volgende aanbod:

16-10-2010 : My Favorite Scar; Nieuwe ‘dark rock’ sensatie

My Favorite Scar maakt ‘dark rock’ a la Tool, Alice In Chains en Metallica. De band bracht onlangs een zeer goed ontvangen debuutalbum uit. NU.nl schreef bijvoorbeeld: “My Favorite Scar laat horen niet alleen de kwaliteit, maar ook het materiaal te hebben internationaal potten te breken.” 3FM riep de band al uit tot Serious Talent. Ook live timmert het vijftal aan de weg, met optredens op Lowlands en als support act van rocklegendes als Megadeth, Epica en KISS.

Support act: Good Things End

Zaal: 20.30 / Aanvang: 21.00

VK: € 10,00 / Entree: € 10,00

05-11-2010 : Stream of Passion + AnsoticcA; 2 grote namen uit de gothic/metal scene

Met het debuutalbum ‘Embrace the Storm’ eiste Stream of Passion in 2005 direct de aandacht op van female fronted metal fans over de gehele wereld. Na verscheidene Europese tours, optredens op gerenommeerde festivals, plus het uitbrengen van een live DVD, verscheen vorig jaar de opvolger: ‘The Flame Within’. De band bewijst op deze plaat zijn positie als grote speler in de gothic en metal scenes, met meer live-georiënteerde songs, zware gitaren, bezwerende pianopartijen, spookachtige strijkerarrangementen en de unieke, mysterieuze melodieën en stemgeluid van de Mexicaanse frontvrouw Marcela Bovio.

Als special guest komt AnsoticcA mee naar Lelystad. Deze nieuwe gothic metal band uit Berlijn en Tilburg heeft alles in huis om een nieuwe grote naam te worden in de gothic metal scene; zware gitaren, bezwerende vocalen en bombastische orkestratie. Het spetterende debuut album ‘Rise’ komt op 5 november uit en de band belooft de gevestigde namen in het genre naar de kroon te gaan stoten!

Zaal: 20.30 / Aanvang: 21.00

VVK: € 8,00 / Entree: € 9,00

Corneel (voormalig Underground) [NL]