Loading...

Nieuwe programmeur Willemeen, Arhnem

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 11-09-2011

Jorrit Hompe is de nieuwe hoofdprogrammeur van het Arnhemse jongerencentrum en subcultureel podium Willemeen. Jorrit wil de focus van het podium verbreden. "Ik denk dat we een prima zaal zijn om vernieuwende muziekstijlen uit te proberen".

Het podium blijft veel aandacht besteden aan lokale en regionale acts en bands. Dat gebeurt op een laagdrempelige manier. Zowel beginnende als meer gevestigde acts kunnen contact opnemen met het podium. Naast de basis van metal, hardcore, punk en rock, wil Hompe ook een vaste plek in de programmering bieden voor andere muziekstijlen. Met de verbreding van de programmering wil Hompe Willemeen meer uitstraling geven. Ook ziet hij een belang in de samenwerking met andere podia in Arnhem.

Jorrit Hompe is geen vreemde in het (Arnhemse) muziekcircuit. Eerder deed hij de programmering van de inmiddels opgeheven Goudvishal. Bij Willemeen was hij al enige tijd zijdelings betrokken bij de programmering en richtte hij zich binnen zijn functie van jongerenwerker op publiciteitswerkzaamheden en de zeefdrukkerij. Ook runt hij zijn eigen platenlabel HecticRecs.

Willemeen [NL]