Loading...

Black-Bone debuut CD inclusief presentatie

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 15-03-2012

De Nederlandse rockband [!]Black-Bone[/!} zal op vrijdag 20 april a.s. zijn aankomende debuut-CD "Back To Mayhem", die tevens begin mei 2012 in de winkel ligt, presenteren in PopEi te Eindhoven. PopEi gaat die avond om 21.00 uur open, aanvang Black-Bone 22.00 uur. De entree is gratis maar vol = vol!

Hoewel Black-Bone al meer dan vijf jaar bestaat, opgericht in 2007, komt begin mei van dit jaar pas de eerste volledige CD uit. Back To Mayhem wordt momenteel opgenomen in de RS29-studio van gevierd producer Oscar Holleman, die eerder werkte met onder meer After Forever, Diablo Blvd, Heideroosjes, Krezip en Within Temptation.

Dankzij een indrukwekkende lijst shows in clubs en festivals waaronder Speedfest, FestyLand en het voorprogramma van grootheden als Deep Purple en Chickenfoot groeide Black-Bone in vijf jaar tijd uit tot een indrukwekkende rockmachine. Voor de komende maanden staan onder meer Paaspop en Bospop op het programma. Maar eerst wordt de kersverse debuut-CD volgens goede Rockcity-traditie in eigen stad gedoopt in bloed, zweet & bier.

Black-Bone [NL]