Loading...

Zanger CiLiCe verlaat band

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 26-03-2010

Zanger Daniël de Jongh is toegetreden tot Textures en zal CILICE gaan verlaten. We hebben een fantastische tijd met hem samen gehad en wensen hem veel geluk toe in de nabije toekomst! Voorlopig zal de band nog met Daniel verder gaan. Op stapel staat onder andere de ORGANIZED NOISE TOUR, een clubtour, waar CILICE samen met POUND de Nederlandse podia zal aandoen. En er is materiaal voor de opvolger van "Deranged Headtrip" in de maak. Daarnaast zal CILICE als zijproject een instrumentale weg inslaan, daarover later meer. Binnenkort is de track ' Mental Breakdance ' te beluisteren!

Open mic spot CILICE: Geïnteresseerden die Daniël willen komen opvolgen, check de website van de band voor meer informatie.

Hier volgt een persoonlijk bericht van Daniël: "Het is met pijn in het hart dat ik moet vermelden, na hard nadenken en overwegen, dat ik CILICE zal gaan verlaten. Ik heb de eer gekregen om Eric Kalsbeek te mogen vervangen in de metalband TEXTURES. Hierdoor vind ik het niet op de plaats om CILICE op een zijspoor te zetten, dit wegens het feit dat CILICE alle inzet nodig heeft om het te laten zijn wat het kan zijn. Ik heb vijf geweldig jaren gehad als frontman en zanger voor dit megamaffe gezelschap muzikanten, met alle hoogte- en dieptepunten die we gezamenlijk zijn tegengekomen op deze muzikale reis. Ik zal de mannen enorm missen, ook al zullen we elkaar regelmatig blijven zien. Ik weet dat CILICE zal doorgaan met wat wij samen de afgelopen vijf jaar hebben gedaan, keihard rocken en het publiek verbazen. Ook kan ik de fans nog mededelen dat ik de aankomende shows nog zal blijven vervullen, eer ik voorgoed afscheid neem en de microfoon doorgeef aan de volgende zeer getalenteerde zanger die mijn plaats zal innemen, wie dat ook mag worden. Ik hoop nog een groot aantal van jullie voor het podium te mogen aanschouwen!! ROCK ON! Daniël?

CiLiCe

CiLiCe [NL]