Loading...

Circle Of Silence trakteert op gratis EP

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 11-07-2010

Na enkele maanden van betrekkelijke stilte is Circle of Silence terug aan het muziekfront! Met hun kersverse zangeres Mandy Veldman dook COS de afgelopen maanden de studio in, waar ze onder leiding van producer Willem Timmer werkten aan de EP ‘2.0’! Met deze EP geeft de band zich zelf een cadeau welke geen weerga kent!!!

Zaterdag 17 juli vindt er om 20.30 in Muziekshop Didi, gevestigd op ‘In de Cramer 24 b’, in Heerlen een luistersessie plaats voor genodigden! De band zal hier haar nieuwe materiaal presenteren en zullen er tevens een aantal surprises uit de hoge hoed getoverd worden! Als je hier bij wilt zijn moet je een bericht sturen naar bookings@circleofsilence.nl !

Op vrijdag 23 juli vindt er tevens een release show plaats! Plaats delict is: ‘De Kroniek’, gelegen aan het Pancratiusplein 53 in Heerlen! Circle of Silence heeft voor deze unieke locatie midden in het uitgaanscentrum van Heerlen twee van de vetste bands uit de Mijnstreek weten te mobiliseren! Als eerste zullen de screamo helden van ‘Phoenix Ashes’ het podium betreden, waarna de beurt valt aan het alsmaar in populariteit toenemende deathcore collectief ‘Unchained Breathing’! De avond start om 21.30!

Zoals reeds aangegeven is de EP ‘2.0’ een cadeautje! Om de feeststemming een extra accent te geven zijn de eerste 50 exemplaren GRATIS verkrijgbaar. Het enige wat je hiervoor moet doen is een e-mail sturen naar ralph@circleofsilence.nl!!! De eerste 50 reacties kunnen hun schijfje vervolgens ophalen gedurende de releaseshow in de Kroniek! Om deze show zo laagdrempelig mogelijk te maken is de entree deze avond GRATIS!!!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond Circle of Silence, meld je dan aan op www.twitter.nl/circleofsilence en check www.circleofsilence.nl !!!

Circle of Silence [NL]