Loading...

Zaterdag 9 oktober: DeWolff live @ Estrado, Harderwijk

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 03-10-2010

DeWolff is een driekoppig rockmonster dat rechtstreeks uit de modder van de Mississippi kwam om de wereld op te schudden met ruige psychedelische sixties-bluesrock. Gewapend met een schreeuwend Hammond orgel, een jankende gitaar, donderende drums en een heerlijke soulstem brengen deze drie "Wolf men" je terug naar die prachtige jaren 60 en 70, waar bands als Led Zeppelin, Cream, Pink Floyd en Deep Purple de wereld van de rock'n'roll beheersten.

DeWolff werd opgericht in 2007 in Geleen (Limburg) en bestaat uit Pablo van de Poel, zijn broer Luka van de Poel en Robin Piso. In september 2008 werd de eerste EP "DeWolff" uitgebracht. Na een viertal televisie optredens, veel laaiend enthousiaste kritieken en meer dan 100 live shows kwam in oktober 2009 het debuut album "Strange Fruits and Undiscovered Plants" uit.

DeWolff is een absolute live-sensatie: de gedeeltelijk geimproviseerde nummers kunnen soms langer dan 15 minuten duren, zonder te vervelen. Het heeft stijl, het speelt hard en vooral met soul en passie: het is DeWolff!

DeWolff [NL]