Loading...

Contact

WingsOfDeath.net is een webzine, waar alles op het gebied van Metal en (harde) Rock gepromoot wordt. Naast het laten zien van de nieuwste video's, schrijven wij reviews van nieuwe en soms ook oudere releases. Hiernaast houden we intensief een concertagenda bij. Let op: tenzij wij het expliciet vermelden, hebben wij niks te maken met de organisatie van deze evenementen, of met de albums die wij reviewen, of met het nieuws dat wij posten. Kan je er geen genoeg van krijgen, meld je dan aan voor onze mailinglijst!

Aanleveren voor reviewing

Wil je dat wij je album reviewen? Dat kan! Wij accepteren zowel fysieke als digitaal aangeleverde promo's. In beide gevallen willen wij graag het materiaal, een biografie (inclusief web-adressen), het cover artwork en een email contact adres. Hoe meer info je ons stuurt, des te beter kunnen wij een review schrijven. Wij sturen automatisch een bericht als de review gepubliceerd is. In sommige gevallen laten we weten dat wij het niet zullen reviewen.

Wil je het digitaal aanleveren? Stuur dan GEEN audio bestanden via email. Zet alles in een zipfile, zet het op je Dropbox, Google Drive, je eigen website of upload het via wetransfer.com en stuur ons het linkje zodat wij het kunnen downloaden. De rest gaat vanzelf!

Ons adres

WingsOfDeath
Churchill-laan 35
3844 BK Harderwijk
Nederland
info @ WingsOfDeath.net

Stuur ons een bericht

Wil je ons iets laten weten, of heb je misschien een vraag? Vul hieronder het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Hou me op de hoogte!

Wij sturen wekelijks een mailtje met allerlei updates. Wil je je daarvoor aanmelden, klik dan hieronder op de nieuwsbrief link.

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Iets over ons cookie gebruik

This product includes GeoLite2 data created by MaxMind, available from http://www.maxmind.com.