Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Meld je aan voor onze mailinglist

Wekelijks sturen wij een mailing rond met een update van wat er de afgelopen week online gekomen is. Hierin zal ook een klein overzicht van de optredens van het aankomende weekend te zien zijn. En in sommige gevallen zal er soms wat promotie worden gemaakt voor bandavonden en misschien interessante aanbiedingen. En dit allemaal, omdat we je graag op de hoogte houden.

Als je je hiervoor aanmeldt, beloven we dat je gegevens uitsluitend voor doeleinden van WingsOfDeath.net zullen worden gebruikt en niet aan derden verstrekt zullen worden. Wil jij deze mailing ook ontvangen, vul dan hieronder je naam en mailadres in en klik op "inschrijven". Er zal vervolgens een mail naar je toe worden gestuurd met een link ter bevestiging.

Wil je er om wat voor onbegrijpelijke reden vanaf? Onderaan de mailing zal een uitschrijflink te vinden zijn.