Loading...

Vengeance klaar voor nieuwe release

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 02-11-2011

De rock legendes van Vengeance zijn terug! Ongeveer 3 jaar geleden kwam hun laatste studio album uit, onder de naam "Soul Collector". De band staat nu op het punt hun volgende plaat "Crystal Eye" te releasen, vol met 'Straightforward, timeless hard rock', zoals de band het zelf beschrijft. Opmerkelijk hiernaast, is de terugkeer van het originele logo. De plaat staat gepland om op 27 februari 2012 te worden uitgebracht via Steamhammer/SPV.

Een reactie van de band op de samenwerking met dit label: "We are proud that we have signed with SPV/Steamhammer. We finally found our home and together we have many ways to make the fans rock!"

Naast het nieuwe materiaal op het album, schittert ook een vernieuwde line-up: naast originele zanger Leon Goewie, komt Chris Slade (AC/DC) op drums, gitarist Keri Kelli (Alice Cooper), bassist Chris GLen (Michael Schenker Group) en gast gitarist Timo Somers (zoon van de in januari 2011 overleden gitarist Jan Somers) voorbij. Goewie, Slade, Glen en Kelli zijn hierbij overigens ook het hart van de AC/DC cover band Chris Slade`s Steel Circle. Na het uitkomen van de plaat zal de band in maart en april op tour gaan.

vengeance_logo_oud

Vengeance [NL]