Loading...

Album Release Show Funeral Whore In P60

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 25-03-2016

Funeral Whore heeft al vele shows gespeeld in Nederland en Duitsland, met onder anderen Hail of Bullets, Sadistic Intent en Asphyx. In 2013 hebben ze zelfs Mexico aangedaan als support van Mystifier. Nu zullen ze op donderdag 14 april hun nieuwe album Phantasm Nightmare komen presenteren in P60!

De Nederlandse old school death metal band is in 2006 opgericht. Het eerste volledige debuut album "Step Into Damnation" werd internationaal verspreid en is een groot succes geworden binnen de old-school deathmetal scene. In maart wordt hun nieuwste CD "Phantasm" uitgebracht. In de woorden van Funeral Whore: “Not for trendy ears!”.

Procreation combineert brutaliteit en snelheid met rustige en melodische stukken. Deathmetal wordt als uitgangspunt gebruikt, maar black- en thrash metal invloeden hebben ook hun weg in Procreation’s muziek gevonden. In 2014 brachten ze hun debuut plaat "Ghostwood" uit, dat geheel door de band zelf opgenomen en geproduceerd werd. Het album werd wereldwijd goed ontvangen, wat resulteerde in live optredens in onder anderen Duitsland en Denemarken.

Gorged is een nieuwe en veelbelovende band die deze avond komt openen. Gitarist Dennis, bassist Rick en drummer Bas zijn uit de as van Ecocide herrezen om hun nieuwe project te presenteren in P60. Zanger Jeffrey (Spartan) maakt de old school death metal line-up compleet. Deze heren hebben zichzelf al bewezen in de Nederlandse metalscene en beloven een knallend begin van de avond!

Donderdag 14 april

zaal open 19:30

aanvang 20:00

vvk €7 // zaal €8

Funeral Whore [NL], Gorged [NL], P60 [NL], Procreation [NL]