Loading...

Alcoholocaust - Necro Apocalipse Bestial

Gepost in Reviews door Chris van der Aa op 03-09-2019

Tracklist

01. Solução Abismal
02. Speed Metal Tornado
03. Blasfémia Total
04. Bulldozer Infernal
05. Anti-Gótico
06. Necro Ritual
07. Hecatombe
08. Patrulha Do Thrash
09. Anti Sóbrio
10. Assalto Metálico

Ontstaan ​​uit de uitgestrekte en hoogste Portugese bergen, lopen de ondergrondse entiteiten meedogenloos en koud in de armen van degenen die het gevaarlijke pad van metaal voor ogen hebben; tenzij je dezelfde kenmerken gebruikt om jezelf te verwarmen samen met de nachtelijke geesten. Daarover gesproken, wat is een betere manier om dat te doen dan voor altijd shitfaced te worden? Het lijkt een vloek, maar in dit geval is Alcoholocaust in 2006 geboren als de zelfbenoemde "thrashing demons of speed chaos beverage".

Nadat ze hun bonzende hoofden met allerlei soorten alcohol hadden gehydrateerd, toonde Alcoholocaust hun muzikale vaardigheden middels enkele demo's, in de jaren 2006, 2008 en 2012. Ook werden diverse podia onveilig gemaakt door middel van harde feesten die de metalen en alcoholdampen als geen ander loslaten. Sterk ontstoken door de oude meesters van de Duitse metaalschool, presenteren ze zich tot de tanden gewapend en klaar om je nekpijn te bezorgen ter ere van hun loyale inspiraties zoals Destruction, Sodom en Kreator. En natuurlijk mogen ook de mede-drinkebroeders van Tankard hier niet bij ontbreken, al is de muzikale verwantschap daarmee net wat minder.

"Show No Mercy" zou net zo goed het muzikale thema van Alcoholocaust kunnen zijn, omdat ze niet geïnteresseerd zijn in de scène of een trendy, poser-achtige mainstream-houding. Deze jongens beschouwen zichzelf als metalen punks en zorgen voor het nodige venijn in je oren. Dus welkom bij deze duivelse bijeenkomst en omarm hun eerste full-length, na een drankvol bestaan van 13 (willekeurig maar geschikt geluksgetal) jaar: Necro Apocalipse Bestial.

Hierop horen we tien nummers die er meedogenloos intimmeren tot op het bot, en je tot in de kern zullen raken. Voor subtiliteiten is hier geen plaats, het Portugese vijftal rost onverbiddelijk door, overwegend op volle snelheid. De zwartgeblakerde speed/thrash metal zet vol in op antichristelijke taferelen, maar ook belangrijkere zaken in het leven als metal, drank en sex komen voorbij. Al versta ik daar geen reet van, want het album is volledig in het Portugees.

Verplichte kost voor kogelgordels, spijker- en lederen jacks en polsbandjes dragende aanbidders van oudschools zwaar metaal en andere ontheiligende drinkers en goddeloos gespuis.

Blasphemator - vocals

Possessus - guitars

Speed bastardo - guitars, vocals

Sordidus - bass

Thrashminator - drums