Loading...

Armored Dawn - Zombie Viking

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 05-03-2020

Armored Dawn is zonder twijfel een van de openbaringen binnen de "Brazilian Viking Metal". Sinds het ontstaan van de band in 2014 in Sao Paulo, drukken ze al jaren hun stempel op de scene. Met een enorm doorzettingsvermogen en door continu te schrijven, opnemen en touren, bouwen ze hun succes gestaag uit.

Zombie Viking

De Viking metal band uit Sao Paulo komt met een nieuwe single "Zombie Viking" van de Deluxe Edition van "Viking Zombie" welke uitkomt via The Orchard/Sony. Het album is opgenomen in Sao Paulo en geproduceerd door drummer Rodrigo Oliveira en bassist Heros Trench. De deluxe edition bestaat uit 14 nummers, waaronder drie bonus tracks: "Skydiver Of The Light", een unplugged versie van "Ragnarok" en een live versie van "Animal Uncaged".

Viking Zombie

Het album "Viking Zombie" kwam eerder uit in de US in oktober 2019 en kreeg zeer goede recensies. De eerste twee singles "Ragnarok" en "Animal Uncaged" haalden beide radio airplay, met zelfs top 15 noteringen in de Mediabase Independent Chart. In maart brengt de band "Viking Zombie" opnieuw uit, nu ook buiten de US met drie extra songs.

Tracklist

01. Ragnarok

02. Animal Uncaged

03. Zombie Viking

04. Fire and Flames

05. The Eye of the Wolves

06. Face to Face

07. Drowning

08. Heads Are Rolling

09. Blood On Blood

10. Embrace The Silence

11. Rain On Fire

12. Skydiver Of The Light

13. Ragnarok (Unplugged)

14. Animal Uncaged (Live)

Band

Eduardo Parras - zang

Heros Trench - basgitaar

Rafael Agostino - toetsen

Timo Kaarkoski - gitaar

Rodrigo Oliveira - drums

Tiago de Moura - gitaar

Armored Dawn [BR], Pimp [NL]