Loading...

Brute Nederlandse Death Metal Show In P60

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 15-07-2016

Op donderdag 25 augustus komt de P60 zomerstop tot een abrupt einde en wordt het nieuwe seizoen op brute wijze ingeluid met een keiharde death metal show. Seita, Bloodphemy en Carnifloor zullen het spits afbijten!

Seita is een vierkoppige metal formatie uit Amsterdam, opgericht in 2007. De band grijpt haar inspiratie uit het effect dat oorlogen, corruptie, racisme, verslaving, depressie en andere psychologische aandoeningen hebben op ons allen en onze manier van leven. Maar licht ook de bewonderenswaardige menselijke kracht om te vechten, te leren, te groeien en te overkomen uit. Door de jaren heen heeft Seita zich ontwikkeld als ‘in your face’ thrash/death metal band. Integriteit ten opzichte van hun muziek en eerlijkheid in hun boodschap gepaard aan hard werken is wat de band definieert en hoe ze laten zien, show na show, dat ze hier zijn om te blijven!

Het Amersfoortse Bloodphemy is een death metal band met een contemporaine sound. Naast brutal en catchy riffs integreert de band melodieën en industriële vibes om een verfrissend perspectief op het genre te geven. Dit jaar tekende de band een 2-album platendeal met Sleaszy Rider Records en bracht hun debuutalbum “Blood Will Tell” uit.

Carnifloor is het soloproject van Floor van Kruijk (Korpse – Fermented Masturbation). Zijn muziek betreft een mix van slam, tech en death metal. Begin 2013 bracht Carnifloor zijn eerste instrumentale demo uit. Direct daarna reisde hij naar Engeland om zijn eerste show te spelen op het Bristolse Danowarfest V.

Zaal open 20:00

Aanvang 20:30

Vvk €7 - Zaal €8

Bloodphemy [NL], Carnifloor [NL], P60 [NL], Seita [BR]