Loading...

Burning - Buried

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 25-03-2019

In november 2018 verscheen de eerste videoclip Paul van de zeer succesvolle 2018 EP The P.I.D. Files. Een conceptalbum dat volledig gaat over de complottheorie dat Beatle Paul Mccartney reeds in 1966 zou zijn overleden na een fataal auto ongeluk.

In drie maanden tijd was de uitvoering op zwart vinyl nagenoeg uitverkocht. Burning besloot daarop een gelimiteerde uitgave op geel vinyl uit te brengen en ook die is inmiddels bijna uitverkocht. De uitvoering op cassette was binnen 2 weken uitverkocht en de cd versie is inmiddels ook wereldwijd honderden keren over de toonbank gegaan.

Het resultaat van dit succes is dat Burning in 2019 een behoorlijk aantal shows heeft staan. Niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland en België. Nu is het tijd voor de tweede en laatste videoclip van "The P.I.D. Files". Hier onder is te zien "Buried", het vervolg op de video "Paul".

Momenteel is Burning druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers en naar alle waarschijnlijkheid komt het nieuwe album begin 2020 uit.

Burning [NL]