Loading...

Dawn of Destiny - To Hell

Gepost in Reviews door Marc Brouwer op 14-01-2016

Tracklist

01. Hide our sorrow
02. Fire
03. From Paradise
04. To Hell
05. Scream
06. Hateful Hearts
07. Burn in the fire
08. Only the ocean knows
09. Light in the night
10. Destroy my world
11. Belief
12. Life
13. Forgive

Ssssstttt. Ik ben aan het schrijven met een grijs plastic helmpie op, gouden zwaard en schild aan m'n zij. Of ik een stukje wil schrijven over Dawn of Destiny, en wel over hun laatste album To Hell.

Dit lijkt een beetje lacherig, maar dat is zeker niet zo bedoeld. Dit is namelijk eerste klas survival metal. Ja dat kunnen die Duitsers wel. Het is een goud eerlijke plaat, het luistert lekker weg. Ik kan er goed op dansen (ook dat moet gebeuren).

Het is natuurlijk een prachtig verhaal dat ze ten gehore brengen. Het verhaal brengt je naar een pas getrouwd stel, maar de vrouw heeft nogal een mysterieus verleden en heeft daar bij een hele dubieuze tattoo. Daar word je behoorlijk nieuwsgierig van dacht ik zo. Over hoe het afloopt, zeg ik niets, daarvoor is het veels te spannend.

Je wordt wel echt in het verhaal meegenomen, dat hebben ze wel te danken aan Bjorn Strid (Soilwork) die overigens ook nog meezingt ook (Burn In The Fire)! Hoe gaaf wil je het hebben. Tevens Zakk Stevens die daarbij ook nog eens een moppie meezingt (Only The Ocean Knows). Ondersteund door een flinke dosis super gave metal mag je dit absoluut niet missen.

Jens Faber - Guitars, Bass, Piano, Vocals

Dirk Raczkiewicz - Keyboards

Jeanette Scherff - Vocals

Philipp Bock - Drums, Percussion

  • Ok. Thanks voor de aangevulde info

    Door Marc Brouwer op 14-01-2016 11:20:19