Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Exalter - Persecution Automated

Gepost in Reviews door Marc Brouwer op 20-01-2018

Tracklist

01. Intro
02. Holocaust Ahead
03. Reign of the Mafia State
04. World Under Curfew
05. The Dreaded End
06. Slaughter Cleanse Repeat
07. Incarceration
08. Grip of Fear
09. Pathology of Domination
10. Clandestine Drone Warfare

Na eerst 2 EP's te hebben uitgebracht, waarvan Obituary For the Living uitvoerig besproken is en te vinden op onze site, is het nu tijd geworden voor Exalter's debuutschijf, Persecution Automated genaamd. En ik ben rete-benieuwd!

De verwachtingen waren zeer hoog gespannen in Bangladesh en wijde omgeving, en wat worden de thrash-fans beloond met deze debuutplaat. Wederom heeft het trio er alles aan gedaan om hun thrash zo puur mogelijk te houden en op een dusdanig hoog niveau het geweld op je af te vuren. En wat klinkt deze plaat volwassen en super fanatiek. Alles wat je kan verwachten van een behoorlijke thrashplaat komt tevoorschijn getoverd, alsof je in je auto zit en zelf nog eens het gaspedaal iets verder intrapt voor het extra muzikale gevoel.

Zoals zo vaak kan je net als veel andere thrash metalbands spreken van geen vernieuwing, en volgens mij hoeft thrash ook niet vernieuwd te worden, als zoiets al bestaat. Ik heb het idee dat thrash altijd bij de tijd hoort, en volstaan bands als Exalter dan ook zeer zeker aan de top. Nu maar eens afwachten wat de rest van de wereld er van vindt, en of Exalter live te zien zal zijn op de diverse podia.

Wat mij betreft is Exalter dan ook een meer dan welkome band. Geniet van hun fantastische debuutschijf zou ik zo zeggen!

Tanjim Rahman Tanim - zang, gitaar

Afif Sarker - drums, zang

Jamil Khan - bas