Loading...

Nanowar Of Steel - Sneeztem Of A Yawn

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 15-05-2020

Wat gebeurt er als de meesters van parodie-metal, Nanowar Of Steel, nu ziek zouden worden? Ze creëren de ultieme niezende hymne voor de metalgemeenschap! De volle kracht van metal riffs knalt vanaf de eerste minuut, terwijl de intense teksten van het waanzinnig pakkende refrein het nummer veranderen in een episch meesterwerk dat je nooit meer zal vergeten. Het heeft niet veel woorden nodig, want hoesten en niezen maakt "Sneeztem Of A Yawn" weer een hypnotiserende hit, gemaakt door Nanowar Of Steel.

Deze video belichaamt de essentie van de door COVID19 veroorzaakte lockdown, zowel in zijn visuele als in lyrische aspecten. Terwijl de mentale omstandigheden verslechterden - alsof ze al niet kritisch genoeg waren - vanwege de beperkende isolatiemaatregelen, koos de band ervoor om te ontsnappen en een uitweg te vinden door middel van muziek.

Deze keer geen grappen en woordspelingen in de teksten, en is geprobeerd een tekst af te leveren die de luisteraar de gevoelens van holheid, verveling, ziekte en onbehagen overbrengt, met woorden die iedereen kan begrijpen en waarmee hij zich kan identificeren. Dit vergde een uitzonderlijke poëtische inspanning van de band's kant, waarvan gehoopt wordt dat de luisteraars die kunnen waarderen en begrijpen. Waarschuwing: deze video bevat verontrustende beelden van een vervreemdende dagelijkse routine.

Nanowar Of Steel [IT], Napalm Records [AT]