Loading...

Nox Aeterna brengt nieuwe CD uit

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 25-08-2012

De Nederlandse metalband Nox Aeterna uit Spijkenisse en omgeving brengt deze week haar nieuwe CD "Nightblood" uit. Na de release van voorganger "Immortality" in 2007, werd het hoog tijd voor een volwaardige opvolger. De CD is volledig opgenomen en geproduceerd in eigen beheer. "Nightblood" bevat 10 nieuwe nummers en is verkrijgbaar tijdens optredens en via de website van de band. De singles "Purify" en "Nightblood" zijn gratis te downloaden.

Nox Aeterna is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwassen melodische deathmetalband met een eigen repertoire en stevige sound. Invloeden liggen vooral in de sferen van de Scandinavische metalbands, maar de dame en heren van Nox Aeterna waarderen vele muziekgenres. De bezetting bestaat uit grunter en gitarist Arnold Boukes, gitariste Debbie Maasdam, bassist Erik de Beijer, toetsenist Gerard Baai en drummer Patrick Lakwijk.

De band viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Nox Aeterna speelt graag in zalen en festivals door heel Nederland. "Een gezellige avond met goede muziek stellen wij voorop", voegt gitariste Debbie toe. De CD presentatie volgt op vrijdag 7 september 2012 in Muziekpodium TexMex te Spijkenisse.

Nox_Aeterna_Bandfoto

Nox Aeterna [NL]