Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Psychostick - Do

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 26-07-2018

Ze zijn terug!!! De Canadese koningen van de comedy rock Psychostick hebben nu een nieuw album genaamd "Do" en het duurde slechts vier jaar om "IV: Revenge of The Vengeance" op te volgen. En het was niet omdat ze lui waren... NEE! Maar omdat deze genieën van het mengen van komedie, metal, heavy rock en af en toe een hilarische cover super druk zijn met virale video's vrijgeven en toeren over de hele wereld.

"Do" is er misschien al te snel voor de fans omdat de band onlangs de wereld verraste door het uitbrengen van het album tijdens hun live webcast op Twitch op 24 juli. De band zou oorspronkelijk alleen albumdetails onthullen, maar besloot: wat kun je nou beter doen dan de gekkigheid ter plekke met hen te delen. Van het titelnummer is ook maar meteen een video gemaakt:

Asher Media Relations [CA], Psychostick [US]