Loading...

Speedfest #10 nieuws

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 27-06-2015

De organisatie stelt alles in het werk om van Speedfest #10 op zaterdag 21 november in het Eindhovense Klokgebouw een alles overtreffende jubileumeditie te maken. Na de eerste namen die vorige week werden aangekondigd zijn nu ook Eagles Of Death Metal, Pro-Pain, Avatarium, The Vintage Caravan, Spiders en Radio Bikini bevestigd. De voorverkoop van Speedfest #10 startte zaterdag 27 juni (vandaag) om 10.00 uur. De reguliere tickets (Deze jubileumeditie gaan er geen Early Birdtickets in de voorverkoop) à € 48,- (exclusief servicekosten) zijn verkrijgbaar via de Speedfest-site en de Primera-winkels.

"Wie jarig is trakteert, luidt het cliché", laat mede-organisator en Peter Pan Speedrockfrontman Peter van Elderen verheugd weten. "Dus wij ook - en hoe! We willen dat ons tienjarig jubileum nog lang nazindert bij de bezoekers en de geschiedenis ingaat als een killer-editie. Met Eagles Of Death Metal halen we de perfecte afsluiter binnen: het vleugje kaneel op de slagroom op de chocola op de in Peter Pan Speedrock Heavy Lager Beer gedrenkte aardbei van de Speedfesttaart." Dat Jesse Hughes en Josh Homme zelf ook zin hebben in Speedfest #10 blijkt wel uit de nieuwe trailer, die je hieronder kunt bekijken:

Avatarium [SE], Eagles of Death Metal [US], Pro-Pain [US], Radio Bikini [NL], Speedfest [NL], Spiders [SE], The Vintage Caravan [IS]