Loading...

Triumph Of Death - Resurrection Of The Flesh [live 2023]

Gepost in Reviews door Edwynn op 04-12-2023

Tracklist

01. The Third Of The Storms (Evoked Damnation)
02. Massacra
03. Maniac
04. Blood Insanity
05. Decapitator
06. Crucifixion
07. Reaper
08. Horus/Aggressor
09. Revelations Of Doom
10. Messiah
11. Visions Of Mortality
12. Triumph Of Death
13. Decapitator [bonus]

Eigenlijk snap ik dat gehussel met die bandnamen niet zo. Je moet even twee keer kijken om te weten dat dit gewoon om Hellhammer gaat [Triumph Of Death was indertijd hun tweede demo - red.]. Maar die Fischer / Warrior kan soms zo ingewikkeld doen over dingen. Het is wat het is.

Van mij hoeft Warrior het materiaal niet opnieuw op te nemen. Maar deze live-plaat voegt wel wat toe aan het bescheiden hoofdstukje dat Hellhammer aan de metalen kronieken heeft toevertrouwd. Heerlijk logge uitvoeringen van Crucifixion en Massacra vallen ons ten deel. Om over het hysterische Blood Insanity en het machtige Triumph Of Death - hieronder te horen - nog maar te zwijgen. Smullen geblazen.

Dan is er in de vorm van Visions Of Mortality nog een knipoog naar Celtic Frost, wat mij bij de vraag brengt wanneer we eens wat live-spul uit die hoofdstukken op plaat mogen verwachten. Op Youtube zien we dat de huidige eeuw ook het Frost-materiaal heeft geëvolueerd tot loodzware monsters. Zie bijvoorbeeld Wacken 2006.

Tom Gabriel Warrior - vocals, guitar

André Mathieu - guitar, vocals

Jamie Lee Cussigh - bass

Tim Iso Wey - drums