Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Blind Sight is terug!

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 28-05-2018

Al in 2009 aangekondigd, maar in 2018 is het dan zo ver: Blind Sight heeft het langverwachte album "March Of The Clowns" uitgebracht. Na een afwezigheid van acht jaar is Blind Sight terug in de Nederlandse metalscene.

Verleden

In 2006 zorgde het goed ontvangen debuutalbum "The Tenderstrike Salvation" voor een vliegende start met tours door Europa, het Verenigd Koninkrijk, en Azië, vele clubshows in eigen land en grote optredens als voorprogramma voor heavy metal iconen Slayer, Mastodon, Trivium en Machine Head. In 2010 werd Blind Sight op non-actief gezet zodat bandleden zich konden focussen op andere projecten.

Heden

Nu, acht jaar later, is het vuur weer aangewakkerd. Het nieuwe album "March Of The Clowns" verscheen al op 30 maart in digitale vorm, maar staat nog altijd in de spotlights. Blind Sight is nu druk op zoek naar optredens om de plaat te promoten.

Toekomst

Een fysieke release zit in de pijplijn, aansluitend zal Blind Sight vanaf het najaar live te zien zijn om het album vol overgave op het podium aan de man te brengen.

Blind Sight [NL]