Loading...

Begin het jaar goed met suizende oren @ P60

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 09-12-2016

Voor een regelmatige portie heavy zit je goed bij P60! Het nieuwe jaar beginnen wij kneiter hard met een drietal lokale bands, namelijk Shade of Hatred, Last Fear en Infantry!

Shade of Hatred is een melodische death metal band, ontstaan uit een idee van gitarist en bandleider Florian. Een combinatie van bruut geweld en goeie melodie. De inspiratie komt van bands zoals God Dethroned en Arch Enemy. Dat Shade of Hatred deze bands als inspiratie nemen is vooral goed terug te horen op hun tweede EP "Invidious Revelations". De sterke meeslepende nummers worden voorzien van tekstuele thema’s variërend van oude en vergeten mythologische verhalen tot duistere reflecties op de moderne samenleving. Een nieuw heavy pareltje van eigen bodem!

Na twee EP’s in de vroegen jaren ’00 en een flink aantal bezettingswisselingen is brutal death metal band Last Fear klaar voor de toekomst. De band versterkte zich met zangeres Lisa Leerkamp en werkte met haar aan nieuw materiaal. Met het in 2013 uitgebrachte album "Incidents" zette de band dan ook hun definitieve geluid neer. Ze zijn begonnen aan een missie om brutale in-your-face death metal los te laten op het nietsvermoedende publiek, de fundamenten van P60 te laten schudden en zoveel mogelijk trommelvliezen op te blazen met hun vette gitaarriffs. Je bent gewaarschuwd!

Infantry is een mix van thrash- en death metal, en bestaat sinds 2006. Death elementen worden gecombineerd met uptempo trashy songs. De teksten gaan vooral over wereldoorlogen, verval en vernietiging. Afgelopen jaren heeft de band niet stil gezeten. Zo haalden ze de finale van de Dutch Metal Battle en wordt er momenteel aan hun eerste full length album gewerkt, genaamd "Make War Not Love". De release staat gepland voor begin 2017, dus hou ogen en oren open voor deze nieuwe snoeiharde sensatie!

Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
vvk €5 - zaal €7

Infantry [NL], Last Fear [NL], P60 [NL], Shade Of Hatred [NL]