Loading...

Brainstorm - Scary Creatures

Gepost in Reviews door Marc Brouwer op 12-01-2016

Tracklist

01. The World To See
02. How Much Can You Take
03. We Are
04. Where Angels Dream
05. Scary Creatures
06. Twisted Ways
07. Caressed by the Blackness
08. Scars in Your Eyes
09. Take me to the never
10. Sky Among The Clouds

De Duitse heavy/power metalband Brainstorm heeft z'n album Scary Creatures gebaard. Naar verwachting zal hun creatuur op 15 januari zijn vuur en ziel aan jullie komen laten zien. Even geduld dus nog.

Zoals jullie wellicht weten zijn onze oosterburen meesters in het maken van heavy metal. Het uit Stuttgart komende Brainstorm heeft in de loop der jaren (daterend uit 1989) al het nodige hellevuur over de metalwereld uitgespuwd. Albums als Hungry, Unholy, Ambiguity, Metus Mortis - het oudere werk - zullen dan ook niet geheel onbekend zijn bij de liefhebber.

Het nummer We Are komt bij mij goed binnen; het pakt lekker en het rockt lekker, zoals de hele plaat eigenlijk doet. Het is voor deze oude rotten ook een prima plaatje geworden. Mocht je zin hebben om eens lekker in het Duitse metal-sfeertje te komen: Pak je koffers volgeladen met bier en worst, en cross op 16 januari naar de Walter-Schmid Halle Giengen An Der Brenz (Baden-Wurttemberg) te Duitsland. Daar wordt Scary Creatures gepresenteerd.

Andy B. Franck - Vocals

Torsten Ihlenfeld - Guitar

Milan Loncaric - Guitar

Antonio Ieva - Bass

Dieter Bernert - Drums