Loading...

Burning presenteert eerste album samen met Tygers Of Pan Tang

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 07-12-2015

In Fox Nightlife te Stadskanaal vindt op Goede Vrijdag 25 maart 2016 de cd-presentatie plaats van Burning uit Stadskanaal / Emmercompascuum

Normaal gesproken zou het Paasweekend 2016 in het teken staan van het Very ‘Eavy Festival, maar omdat het festival een maand later op 22 en 23 april zal plaatsvinden, heeft organisator Hugo Koch alsnog besloten een hardrock-avond te organiseren in Fox Nightlife te Stadskanaal.

Tygers Of Pan Tang

De legendarische Engelse formatie Tygers Of Pan Tang is de headliner op 25 maart. De band stond in 2014 ook reeds als headliner op het Very ‘Eavy Festival. De band zal een exclusief optreden geven in dit weekend en verder nergens in Nederland optreden.

Album presentatie “Nightmares” van Burning

Na een zeer succesvolle single in 2014 volgt in 2016 het eerste album van de hardrock formatie Burning uit Stadskanaal / Emmercompascuum. De band heeft een lange tijd in de studio doorgebracht en de gelukkigen die het album reeds hebben mogen horen zijn unaniem in hun oordeel: “deze plaat is on-Nederlands goed. De band liet zich beïnvloeden door grootheden als Black Sabbath en Iron Maiden”.

Fox Nightlife

Na de eerste editie van het Icons Of Rock festival is dit het tweede wapenfeit in de samenwerking tussen Hugo Koch en Jeroen van Broekhoven van Fox Nightlife.

De avond zal worden geopend door Black Shuck uit Drenthe. Deze zeer jonge band timmert goed aan de weg en zullen menig heavy metal hart sneller doen kloppen. Burning zal tijdens de cd-presentatie alles uit de kast trekken en voor een aantal verrassingen zorgen.

De presentatie vindt plaats op vrijdag 25 maart 2016 in Fox Nightlife in Stadskanaal. De deuren gaan open om 19.30 en om 20.30 staat de eerste band op het podium. Kaarten kosten € 12,50 (+kosten) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website van Fox Nightlife en alle Primera winkels in Nederland. Aan de kassa op de dag zelf is de toegangsprijs € 17,50 De organisatie raad aan om niet te lang te wachten met het aanschaffen van de kaarten i.v.m. grote belangstelling vanuit het hele land.

Black Shuck [DE], Burning [NL], Tygers Of Pan Tang [GB], Very 'eavy Festival [NL]