Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Jera on Air bijna uitverkocht en ruim 40 landen vertegenwoordigd

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 21-06-2018

Afgelopen week is bekend gemaakt dat 90% van het aantal beschikbare kaarten voor het Jera On Air festival in Ysselsteyn verkocht is. De verwachting is dat ook de laatste tickets snel over de digitale toonbank zullen gaan. Bezoekers die nog een kaartje willen bemachtigen, wordt zodoende aangeraden om dit snel te doen.

Jera On Air is sinds enkele jaren het grootste outdoor hardcore, punk en metalcore festival van Nederland. Dit jaar viert het festival op 28, 29 en 30 juni haar 26ste verjaardag. Tijdens dit weekend wordt het inwonersaantal van Ysselsteyn verveelvoudigd en komen er duizenden mensen van over de hele wereld om van de muziek en andere festiviteiten te genieten. In ruim veertig verschillende landen zijn tickets verkocht voor Jera On Air 2018, waaronder landen als Australië, Japan, Brazilië, Chili, Verenigde Staten, Thailand, Zuid-Afrika en Rusland! Door de grote populariteit heeft het festival dit jaar de capaciteit flink opgeschroefd; zo zijn de tenten allemaal vergroot en zijn zowel festival- als campingterrein uitgebreid!

De headliners van dit jaar zijn niemand minder dan: NOFX, Billy Talent, Enter Shikari, Sick Of it All, Stick To Your Guns, Underoath en Less Than Jake. Naast de muziek zijn er vele andere dingen te beleven op het terrein. Zo is er een speciaalbier bar waar ook het eigen gebrouwen Jera On Air bier, de bloedsinasappel IPA “Bloody Herrie” getapt zal worden. Daarnaast een DJ stage, een Skateramp met professionele BMXers, een festivalmarkt, een uitgebreid assortiment aan eten en uiteraard een camping om te overnachten, kortom alles wat men nodig heeft voor een weekend vol vermaak!

Billy Talent [CA], Enter Shikari [GB], Jera On Air [NL], Less Than Jake [US], NOFX [US], Sick of it All [US], Stick To Your Guns [US], Underoath [US]