Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Reign Of Bullets tekent bij Profane Records

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 18-06-2018

Vandaag heeft Profane Records bekend gemaakt dat zij gaan samenwerken met de Nederlandse metalband Reign Of Bullets voor de release van hun debuutalbum. Het album heeft nog geen titel gekregen, de opnames zijn in volle gang; het album zal waarschijnlijk uitgebracht gaan worden in het begin van 2019.

Spread My Wings

[Reign Of Bullets] "In de afgelopen weken hebben we een lyric video gemaakt waar we heel trots op zijn! Het nummer dat we hebben gekozen is "Spread My Wings" omdat dit het meest gevraagde nummer is op onze shows door het publiek. We werken momenteel aan ons eerste volledige album. En daarom hebben we ook een grote aankondiging. Vanaf nu zullen we onze krachten bundelen met Profane Records. We gaan het album met hun hulp uitbrengen en ze zullen ons helpen het album naar een nog groter publiek te brengen!"

Profane Records [NL], Reign Of Bullets [NL], Reject Entertainment [NL]