Loading...

Saint Slaughter - Led To Treason

Gepost in Reviews door Chris van der Aa op 21-06-2024

Tracklist

01. Led To Treason

Door gebruik te maken van de geest van thrash metal uit de vroege jaren '80, drijft het in Dublin gevestigde viertal Saint Slaughter hun eigen, intensieve versie van klassieke metal rechtstreeks je hersenpan in. Nee, ik kende de band nog niet, maar hun splinternieuwe single Led To Treason spreekt me enorm aan! Denk daarbij aan rauwe, authentieke thrash van bands als Sadus, Sodom, Kreator, Exodus en Metallica uit het Kill em' All-tijdperk.

Led To Treason gaat over hoe propaganda en de oorlogsindustrie de idealen van mensen, en de drang om ze te verdedigen omzetten in brandstof voor een allesvernietigende vleesmolen. Het dient alleen mensen die oorlog zien als een hobbel in hun aandelenportefeuille.

Na een sterke aanwezigheid te hebben opgebouwd in de bloeiende Ierse metal-scene sinds de lockdown, is Saint Slaughter live een kracht waarmee rekening mag worden gehouden. De shows van de band zijn een orkaan van "good, friendly violent fun", waarbij de liefhebber z'n beste "Toxic Waltz"-moves in de pit zal moeten tentoonspreiden.

Tom Moylan - Drums

Eoin Clarke - Vocals

Spencer O'Brien -Bass

Jeff Hernandez - Guitars