Loading...

Very 'Eavy Festival sluit af met een knaller

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 21-03-2017

Het Very 'Eavy Festival in Stadskanaal is een bekende naam geworden in z'n omgeving en ver daarbuiten. Liefhebbers van old school hardrock en heavy metal komen de laatst 6 jaar, elke april, van heinde en verre naar Stadskanaal.

Organisator Hugo Koch kreeg het elke jaar voor elkaar om een geweldige line-up neer te zetten, maar hij merkte ook dat het elke keer moeilijker werd. Alle bands die hij graag zelf ziet en betaalbaar zijn voor het festival, zijn allemaal aan de beurt geweest. Het begon als een hobby, maar vergt inmiddels zoveel energie en tijd, dat Hugo besloten heeft dat dit jaar, op 21 en 22 April de laatst editie zal zijn.

De zevende editie van het Very 'Eavy Festival moet een winnaar worden. Met namen als Holocaust, Warrior, Stranger, Tokyo Blade, Overruled, Night Demon, Witch Cross, Lovell's Blade, Hitten, Vardis en als headliner het Britse Angel Witch kan dit niet missen, volgens Hugo. Met nog minder dan 80 kaarten te gaan, moet het festival wel een groot succes worden.

Voor meer info en pre-sale tickets, ga naar de site van het festival.

Angel Witch [GB], Hitten [ES], Holocaust [GB], Lovell's Blade [NL], Night Demon [US], Overruled [NL], Stranger [NL], Tokyo Blade [GB], Vardis [GB], Very 'eavy Festival [NL], Warrior [GB], Witch Cross [DK]