Loading...

Nico neemt afscheid van Mindscan

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 22-10-2008

Uit de regio Rotterdam komt het bericht over het vertrek van Nico bij Mindscan:

"Sinds afgelopen maandag maak ik geen deel meer uit van Mindscan. Het was een heftige, moeilijke beslissing maar dit voelt als het juiste. Voor mij is "de koek op". De laatste tijd leek het creatieve proces steeds meer te stagneren en liepen de meningen uiteen over de muzikale koers van de band. Mindscan begon meer als een verplichting te voelen dan als iets wat ik met veel plezier deed en waar ik ziel en zaligheid in kon leggen, helaas. Ook werd de combinatie van drums + leadgrunts me (al tijden) te zwaar en begon ik er tegen op te kijken. Niet in de laatste plaats doordat ons materiaal steeds complexer werd en ik eigenlijk al mijn concentratie nodig had voor mijn drumpartijen. Ik kon hierdoor niet voldoen aan mijn eigen kwaliteitseisen met betrekking tot mijn liveperformance. Ik kijk met ongelooflijk veel plezier terug op de afgelopen 3 jaar, waarin ik ruim 100 keer op het podium heb gestaan met 3 van mijn beste vrienden en waarmee we successen hebben behaald die we nooit voorzien hadden. Nu is de tijd echter aangebroken om me op nieuwe muzikale avonturen te gaan richten.

?tumb=1089,400x240,nico_worm
Ik heb zoveel mooie en idiote herinneringen: Samen dronken worden, na een show feesten tot het weer licht is, met mijn laatste krachten die fucking backline tig trappen opzeulen, de duizenden kilometers snelweg op weg naar optredens die onder mijn voeten doorzoefden terwijl we voor de tigste keer de Skihut CD op repeat zetten, de kleffe broodjes kaas in smerige backstages, met pech of zonder benzine op de vluchtstrook staan, kortsluiting op het podium, de liters bloed, zweet en tranen die ik verloren ben, het backstage pim-pam-petten maar bovenal altijd fucking hard rocken! Ik ben John, Mandy en Tamara ontzettend dankbaar voor de vele mooie dingen die we samen hebben mogen doen. Ik wens ze alle succes met Mindscan."

Door het plotselinge vertrek van de drummer en brulaap is de band helaas genoodzaakt om de optredens die we voor 2008 nog hadden staan te cancellen. De komende tijd zullen ze op zoek naar vervanging voor Nico. Natuurlijk hopen ze snel weer op de planken te staan

http://www.scanyourmind.com

Mindscan [NL]