Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Metal avond in Blanko Emmen

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 27-07-2012

Aankomende zaterdag, 28 juli, organiseert Blanko in samenwerking met Anticorpos een metal avond met Persistence, Victimizer en Anger Needs Direction.

Persistense, opgericht in 2000, uit Noord-Brabant maakt death/thrash metal met groovende elementen in hun nummers. Voor Persistense staat het nummer boven de rest, het moet herkenbaar zijn, een solide fundering hebben en het aller belangrijkst, de teksten moeten inhoud hebben. Het absolute hoogtepunt van Persistense was hun optreden als direct support voor Testament in Dynamo – Eindhoven.

Victimizer maakt brute death metal met black en thrash invloeden en dat doen ze al sinds 1996. Ze hebben een indrukwekkend c.v. opgebouwd en met vele bekende namen gespeeld. Tevens krijgt de band een opener spot op The funeral nation tour van Vader en Marduk in Atak. Al het harde werk wordt eind 2009 beloond in de vorm van een platendeal bij Deity Down Records. Het album ontvangt internationaal vele lovende recensies.

Sinds de release van hun EP in 2011 is Anger Needs Direction uit Harderwijk actief bezig met optredens om zijn naam waar te maken binnen de metalscene. Hun muziek is te omschrijven als een eigenzinnige combinatie van technische death metal & deathcore waarbij veelzijdigheid centraal staat. Anger Needs Direction komt voor het eerst naar Emmen.

Entree kost 5 euro, de zaal gaat om 21 uur open, aanvang is om 21.30 uur.

Anger Needs Direction [NL], Persistense [NL], Victimizer [NL]