Loading...

Devious CD-presentatie @ Elsrock

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 25-08-2009

Devious brengt op 31 augustus 2009 het derde studioalbum “Vision” uit via Deity Down Records. De CD werd onlangs afgemixt door producer Jochem Jacobs (Textures) in de Split Second Sound studio te Amsterdam. De band presenteert de nieuwe CD op het nu al spraakmakende festival Elsrock ( www.elsrock.nl ), dat aanstaande zaterdag 29 augustus plaatsvindt aan de Elsmaten 1 in Rijssen. Bezoekers van dit festival hebben de mogelijkheid om de CD nog voor de officiële releasedatum aan te schaffen. Twee dagen later zal de CD wereldwijd in de winkels liggen.

Om een antwoord te geven op geruchten en vele emails die we gekregen hebben: Devious speelt dit jaar inderdaad niet op Occultfest. Voor alle fans die de band toch willen zien kan dat op 29 augustus op Elsrock.

Op 9 december begint Devious aan haar tweede Europese tour, dit keer samen met en Entombed (SE) en Merauder (US). In 11 dagen worden landen aangedaan als Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Zwitserland en Oostenrijk, om op 19 december te eindigen op de Eindhoven Metal Meeting dat plaatsvindt in poppodium Effenaar ( www.myspace.com/eindhovenmetalmeeting ).

* Showtime Devious op Elsrock is om 15:00 uur

* “Vision” (pre-)orderen kan via Deity Down Records: order@deitydownrecords.com

* A.s. vrijdag, 28 augustus, zal een tweede nieuwe track online staan op alle Devious communities

Devious

Devious [NL]