Loading...

An angel sings among us: meet Mandy Veldman

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 25-01-2010

Ruim een week geleden namen Circle of Silence (COS) voor goed afscheid van hun brulboei Wilbert in een stampvolle W2 in Den Bosch, vandaag kan COS met grote trots melden dat de Circle of Silence trein op fullah powah door aan het denderen is!

Terwijl zij de afgelopen maanden flink wat kilometers aan het maken waren voor de KINK AARDSCHOK DISEASE TOUR en shows als FREUDS last gig in 013, D-vers Festival in Fenix en het Van Maerland Gala zat hier ook een extra uniek optreden tussen en wel op 2e kerstdag in de Nieuwe Nor. Op deze avond bedienden wij ons van een extreem mooi kerstcadeu in de vorm van Mandy Veldman die speciaal voor deze gelegenheid een kerst-COS-set met ons neerzette.

Tijdens de voorbereidingen voor deze show leerden zij Mandy kennen als een uiterst gedreven, positieve en coole dame die boven alles ook nog eens gezegend is met een gouden keel! Het resultaat was een onvergetelijke show, welke ons hongerig maakte naar meer! Meer COS en vooral meer Mandy! ZIj zijn er dan ook apetrots op dat Mandy vanaf heden onze cirkel weer rond maakt! Met madame COS aan hun zijde zijn zij weer op volle oorlogssterkte! Ze lopen over van enthousiastme en motivatie om alle COS hoogtepunten van de afgelopen 5 jaar met haar in onze gelederen te overtreffen!

Een nachtegaal die een brulaap moet vervangen klinkt wellicht als een onlogische keuze, maar dat is net de kracht van COS: ze doen altijd dat wat onze hartjes ons ingeven, ze trekken ons niks aan van hypes! Het allerbelangrijkste is wel dat Mandy 300% COS is! Hun hartjes heeft ze met gemak weten te veroveren en nu zijn die van jullie aan de beurt!

Bron: Circle of Silence

Circle of Silence [NL]