Loading...

Help Curse of the Forgotten naar Paaspop

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 18-02-2010

Curse of the Forgotten, de trots van de Veluwe, een super strakke thrashmetal band uit Ermelo, heeft kans om op Paaspop op 3 april te spelen én een videoclip op te nemen met een professionele crew. Paaspop is een festival waar onder meer Arch Enemy, Born From Pain (voor de insiders) maar ook Kane, Direct etc. zullen spelen.

Dit is echter een wedstrijd die CotF eerst moet winnen, en dat kan alleen met de massale steun van jullie!

Wat is de bedoeling:

Deze wedstrijd loopt via een organisatie genaamd Next Best Band. Via deze link http://www.nextbestband.nl/band/1134/curse_of_the_forgotten zie je het profiel van Curse of the Forgotten. Je kunt al wel de muziek luisteren, maar nog niet stemmen, cheeren (het gastenboek zeg maar) of fan worden van CotF.

Daarom de vraag: Zou je een profiel aan willen maken? (Klik op Sign Up boven in de pagina op de website). Als je na aanmelden bij het profiel van Curse of the Forgotten bent kun je:

Dit alles het liefst zo vaak mogelijk, elke dag / week! De band die speelt op Paaspop wordt uitgekozen op een totaal van Fans, ratings, cheers en aantal keren muziek geluisterd. De wedstrijd duurt in eerste instantie één maand, tot 9 maart 2010. Dan wordt gekeken welke 3 bands de meeste stemmen hebben. Vervolgens is het nogmaals aan de fans om een van die 3 bands een plek op Paaspop te laten veroveren!

Zou je ons willen helpen hiermee? Stuur dit naar iedereen die je kent en help Curse of the Forgotten aan een professioneel opgenomen videoclip en een RETEVET optreden op Paaspop!

Onze dank is eeuwig!

Curse of the Forgotten

Curse of the Forgotten [NL]