Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

AxMinister - Prey AxMinister - Prey

Gepost in Media door Chris van der Aa op 16-06-2018

Oorspronkelijk opgericht in de vergeten nevelen van de metalen geschiedenis (1999) keek het power-trio AxMinister toe hoe de modernere metal-wereld humorloos en afkeurend was geworden. En aldus, voorwaar, haalden zij hun machtige bijl vanuit het aambeeld waar het rustte, geheel in de geest van Excalibur. Want er moest actie ondernomen worden; de machtige bijl - het symbool van redding - om de metal te dienen is terug!

AxMinister is de krachtige en mythische naam die de eerlijke heavy metal hoog in het vaandel heeft staan. De band gaat de strijd aan als krijgers van metaal tijdens een heilige zoektocht, waarbij uiteraard het voorkeurswapen de bijl is. Tevens is het de naam die de muzikanten kregen op straat, waar ze als tieners plengoffers hebben gedaan.

Pas in 2008 kwam de band weer bij elkaar, om vanaf 2013 met een aantal singles en EP's op de proppen te komen. Met de EP "The Crucible Of Sin" als laatste wapenfeit. Geïnspireerd door onder anderen Metallica, Slayer, Iron Maiden, maar vooral Megadeth (zowel zang als muziek) en Manowar (de thematiek) verspreidt het Canadese power-trio de boodschap van de 'true metal'. "Prey" is de zojuist verschenen video.

Asher Media Relations [CA], AxMinister [CA]