Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Ann My Dice - Whisper In The Dark

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 04-03-2019

Ann My Dice is een energieke moderne metalband uit Rotterdam/Utrecht. Sinds de oprichting in 2012 heeft de band een groot aantal shows gespeeld door heel Nederland en Europa, waaronder België, Duitsland, Kroatië, Tsjechië en nog enkele andere landen.

Door het combineren van rauwe vocalen, melodieuze twists en keiharde riffs weet de band tot een geheel eigen metalgeluid te komen. Dit geluid, samen met een knallende show en een immer enthousiaste houding, leiden al 6 jaar tot absolute hoogtepunten voor zowel publiek als de band zelf.

In 2015 verscheen het eerste album "To Start A Journey" en na een spetterend onthaal zijn de deuren geopend voor Ann My Dice en is de band verder gaan werken aan hun missie om de wereld te veroveren.

Ann My Dice presenteert hun nieuwe video. "Whisper in the Dark" is de eerste single afkomstig van de nieuwe EP "Thorn" die op 19-04-2019 via Profane Records wordt uitgebracht.

Ann My Dice [NL], More Energy Music [NL], Profane Records [NL]