Loading...

CC Company - CC Company 7"

Gepost in Reviews door Chris van der Aa op 30-10-2013

Tracklist

01. Death Death Death
02. The Snake
03. Out of Here

CC Company is een nieuw rock 'n' roll / punk / metal trio, afkomstig uit Stockholm, Zweden. Nieuwe band, maar geen onervaren muzikanten. Zanger en gitarist Joseph Tholl kennen we van Enforcer en Black Trip, bassist Tobias Lindqvist van Enforcer en Dead Lord; en last but not least is er drummer Jonkka Andersson (Tribulation / Stench).

De muziek van CC Company is gemaakt voor het podium, hier krijg je een publiek wel gek mee. Het is hyperactieve, zeer basic muziek; een soort Motorhead on speed. De drie tracks van deze titelloze debuutsingle duren bij elkaar een minuut of zeven: gas open draaien en gaan!

Death Death Death schudt het zaakje meteen wakker: lekker rauw gitaarwerk, een beukende ritmesectie en een fanatiek schreeuwende zanger zwepen de boel goed op, voor een beetje vrijblijvendheid en eenvoudigweg voettappend toekijken en luisteren is hier geen plaats.

The Snake kent juist weer hoofdrollen voor bas en drums afzonderlijk, die eerstgenoemde weet de onderbuik goed te vinden, terwijl de drumspot aan het eind van het nummer klassieke geschooldheid verraadt.

Zoals gezegd: dit is een band die je live mee moet maken. Het credo van CC Company luidt dan ook niet voor niks: "hard drinking, hard partying and hard rocking".