Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Crystal Viper - At The Edge Of Time

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 29-06-2018

Vandaag verschijnt de gelimiteerde editie van de EP getiteld "At The Edge Of Time" van de Poolse heavy metalband Crystal Viper. Deze komt als een 10" vinyl en als digitale download. De EP bevat vijf nieuwe opnames: drie gloednieuwe Crystal Viper nummers: het titelnummer in zowel de Engelse als de Poolse versie, en "When Are You". Daarnaast krijgen we een alternatieve versie van de bandklassieker "When The Sun Goes Down", en "Tell Me Why", een voorheen nog niet eerder uitgebrachte cover van de NWOBHM-band Quartz.

Het cover-artwork, wederom geschilderd door Andreas Marschall komt overeen met de teksten die werden geïnspireerd door de werken van de legendarische Britse fantasyschrijver Michael Moorcock. Van het titelnummer "At The Edge Of Time" is een video geschoten, die ook zal worden uitgebracht in de Poolse versie "Zwiastun Burzy".

AFM Records [DE], Crystal Viper [PL], Gabriel Management [PL]