Loading...

Deathmarch - Dismember

Gepost in Reviews door Eric Visceral op 21-01-2018

Tracklist

01. Gastorture
02. Bayonet Frenzy
03. Warmachine
04. Death Marches ON
05. Autopsy With A Chainsaw

Ik heb al een leuk aantal plaatjes mogen reviewen voor WOD, maar toen ik een week geleden deze plaat van Deathmarch, door Chris onder m’n neus geschoven kreeg en op de infosheet die erbij zat, de release datum zag staan, baalde ik toch wel ff dat ik ‘m NU pas kan reviewen. Op 15 december 2017 is ondergetekende niet alleen weer een jaartje dichter bij z’n ondergang aanbeland, maar ook is deze EP geboren en heeft van zijn makers de naam Dismember meegekregen voor in 't paspoort.

Dit illustere kwartet uit de provincie Utrecht, dat bestaat uit (ex-)leden van onder anderen Baatezu, Pleurisy en Funeral Whore en Bodyfarm, weet met deze schijf toch wel een tamelijk sfeerbepalend werkje af te leveren, dat je in een krappe 21 minuten een fijn vijfgangendiner aan blastbeats, hoempa, diepe growls, en zowel up-tempo als ook tragere passages voorschotelt. Alles uiteraard voorzien van een naargeestig laaggestemd totaalgeluid, dat uitnodigt tot de nodige headbang-sessies.

Het is misschien opgevallen dat dit een vrij compacte review is en ik kan er nog wel heel geforceerd proberen een langer verhaal van te breien, maar alles is al gezegd! Dit is gewoon een érg fijn stukje death metal van Nederlandse grond! En aangezien label Black Lion zo vriendelijk is geweest de EP officieel te streamen via het bekende videokanaal, is ie hieronder in z'n geheel te beluisteren:

Quint Meerbeek - Guitars

Dirk Willems - Vocals

Olle Oele - Drums

Walter Van Kalsbeek - Bass