Loading...

Defecal Of Gerbe - Mothershit

Gepost in Reviews door E.J. Visceral op 19-02-2019

Tracklist

01. Sympathy For The Débile
02. Camembert Nécrophile
03. Once Upon The Crotte
04. Leffe For Dead
05. Ass Of Ped
06. Sublime Inspecteur Derrick Decomposition
07. Discolocauste
08. Chiasse À Paillettes
09. Beheaded Kamikaze
10. Règles In Blood
11. Madame Richard In The Land Of Fist
12. Adolph Lundgren
13. Boogie Woogie Dancing Truie
14. Abbath Loves Friskies
15. I’m Your Boogie Touffe
16. Diarrhée Mousseuse
17. La Sono El Claque

Het Franse trio dat vaart onder de met poep besmeurde strijdvlag Defecal Of Gerbe, is het zóveelste goregrindbandje dat (voor mij) inééns opduikt en het zelfde geintje uithaalt waar het goregrind-genre onder andere bekend om staat: poep, varkentjes, onderbroekenhumor en hoempa! En ik moet zeggen dat ze dat geintje verdomd goed onder de knie hebben.

Deze viespeuken bestaan sinds 2005 en sindsdien hebben ze verschillende dampende drollen gelegd in de vorm van een demo met de naam Discolocauste, twee splits met onder anderen Vulvalator, Ebanath, Bestial Devastation en Vaginal Chicken en een compilatieschijf met daarop al het tot dan toe uitgebraakte materiaal van 2005 tot 2018.

Alle drie de bandleden maken zich schuldig aan de vocalen, die afwisselend zijn van een Last Days of Humanity-achtige blubberstrot, tot een Gutalax-achtig knorretje en de derde vorm van vocalen kan ik moeilijk omschrijven, omdat ik daar zo snel even geen vergelijkende band voor kan vinden … misschien een vleugje Malignant Tumour? Die laatste strot, is op momenten, naar mijn eigen mening, misschien iets té prominent aanwezig, maar ’t wordt nergens écht irritant of overheersend. Ik denk dat ze, voor mij in ieder geval, hier de perfecte lijn hebben weten te trekken. Buiten dit enige aandachtspuntje om, heb ik verder niets te zeuren.

Verder zijn de 17 tracks die op deze plaat staan érg fijn om naar te luisteren en het totaalplaatje doet me een beetje denken aan een liefdesbaby tussen het al eerder genoemde Tsjechische Gutalax en het Portugese Serrabulho. Een schattig demonenkindje dat zichzelf via de endeldarm, een weg naar buiten heeft gevroten en daarbij het verminkte lijk van moedertje lief, als een sidderend hoopje drab heeft achtergelaten. Neem dit beeld in je op en voeg aan dat plaatje een hoeveelheid boogy-dansende vuilakkerij toe en combineer dit met de nodige polonaises en random beeldmateriaal van verschillende Obscene Extreme feestgedruis en ik denk dat je wel een idee hebt van wat deze band inhoudt.

"Twerking goregrind, and booty-shaking slamming brutal death metal", aldus label Xenokorp ... Waarvan akte!

Dave "Hourment" Chaigne - Guitars, Vocals

Mike "Ron Maiden" Chaigne - Bass, Vocals

Hervé "To Hevean" Motté - Drums, Vocals

Your Mum - Backroom Activities