Loading...

Distillator, Degenerate, Hallowed Fire op 24 januari in P3

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 19-01-2020

Distillator brengt een spervuur van ouderwetse zware metalen. De mannen van Degenerate staan garant voor een dikke moshpit met puike, melodieuze, groovy thrash metal. Hallowed Fire verrast je met snelle riffs, harde grooves en oorverdovende uithalen. Zij presenteren deze avond hun nieuwe EP in P3!

Degenerate

vindt zijn oorsprong in Purmerend en produceert strakke metal die bij liefhebbers van Children of Bodom, Testament en het oude Sepultura in de smaakt valt. In het voorjaar van 2016 bracht Degenerate zijn eerste demo uit en dit schijfje werd door pers uit binnen- en buitenland met het nodige trompetgeschal ontvangen. "De demo bevat puike, melodieuze, groovy thrash metal. Het gitaarwerk klinkt moddervet en steekt vakkundig in elkaar"’, aldus Aardschok-oudgediende Gerrit Mesker. In november 2019 kwam de band met hun eerste langspeler Devastation Ahead.

Hallowed Fire

is een vijfkoppige heavy/thrash metalband uit Heerhugowaard. Ze bestaan sinds eind 2016 en hebben ondertussen al in 2018 een EP uitgebracht Decade of Darkness. De tweede EP wordt op deze 24ste januari gereleased in P3! Ze hebben ook regelmatig het voorprogramma mogen verzorgen van o.a. Exhorder, Angelus Aptrida, Evil Invaders, Distillator en Vexation. Hallowed Fire was ook winnaar van de Battle for Baroeg Open Air 2019.

Distillator

doet zijn naam eer aan door de meest essentiële elementen uit thrash metal te distilleren en daar klinknagelnieuwe prijsnummers van te smeden. Deze vaksnuiters blijven dus bij de kern: snel, strak, fel en hard. Na drie Europese tours wordt de band volop gevraagd door heftige festivals, bijvoorbeeld 70.000 Tons Of Metal en meerdere supports voor bands als Anthrax, Gojira en Testament. Volkomen terecht, want Distillator brengt een spervuur van ouderwetse zware metalen!

Ticket en info

Datum: vrijdag 24 januari

Aanvang: 21:00 uur

Entree €11,70 (voorverkoop) en €14,50 (deurverkoop)

Degenerate [NL], Distillator [NL], Hallowed Fire [NL], P3 [NL]