Loading...

Incestuous Impregnation - Gnashed Between Unholy Jaws

Gepost in Reviews door E.J. Visceral op 19-02-2019

Tracklist

1. Submerged in Blood and Magma
2. Charred and Chewed Whole
3. Smoldering Piles of Molted Bodies
4. Incestual Husbandry for Harvesting
5. Pulverized and Smeared upon Our Wings

Het internationale gezelschap (afkomstig uit de USA en China), dat luistert naar de verder totáál onschuldige en in de allerlaatste plaats, aanstootgevende naam Incestuous Impregnation, is vorig jaar online gevormd en bestaat uit leden van Agonal Breathing, Facelift Deformation, Murdered en nog wat andere bands. Gnashed Between unholy Jaws is dus de eerste EP van dit viertal en telt vijf tracks.

Het eerst nummer start met een heerlijk verontrustend sampletje uit (ik denk) een of andere zombiefilm, want je hoort een waarschuwingsinstallatie verkondigen dat er besmettingsgevaar is en er maatregelen getroffen moeten worden; je hoort een sirene, vervolgens een hoop misselijkmakende geluiden en geschreeuw en paniek. Ik word altijd blij van dit soort sampletjes. Maar dit is slechts het eerste nummer en GOD-VER-DOMME! (pardon my french!) … maar wat is dit onwaarschijnlijk onbenullig en lomp! Dit is Slam zoals slam bedoeld is!

Een vocale kotsroggel waar je misselijk van wordt en heule smerige pigsqueels begeleid door een muur van smerigheid en lompheid, die als een op hol geslagen bulldozer je huis binnen komt gedonderd. Echter zijn in deze 'brei', de instrumenten prima van elkaar te onderscheiden.

Ondanks het totale gebrek aan subtiliteit, is de productie van die plaat echt GÓED te noemen, waar het bij andere albums in deze categorie nog wel eens te wensen over laat en het totaalplaatje verandert in een bijna ondefinieerbare bak ruis die je in je smoel geworpen krijgt.

Gitaarwerk klinkt simpel, maar zwaar en 'vies' zuiver en de drums zijn dan wel ingespeeld op een elektronische kit, maar dat is er niet aan af te horen. Als oogbal op de rotte babytaart, zitten verspreid over de duur van 16:04 min, her en der nog een aantal lelijk lage basdrops verstopt, die bepaalde passages van de toch al zo vriendelijk klinkende tracks nog nét ff dat ene beetje meer venijn mee geven.

Duncan McCue - Bass

Justin McNeil - Drums

Wilson Ng - Guitars

Brandon Smith - Vocals