Loading...

Indoor Festival Submit Fest Zoekt Talent Van De Nieuwe Generatie

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 08-09-2017

Submit Fest zoekt nieuw metal-talent voor de eerste editie op 22 oktober in Baroeg, Rotterdam. Bands kunnen zich vanaf vandaag t/m 5 oktober aanmelden om als openingsact van het festival geselecteerd te worden.

Het festival wordt georganiseerd door drie Rotterdamse dames in samenwerking met Baroeg. Submit Fest focust zich op actuele metal van het moment uit regionale, nationale en internationale streken. De crew van Submit geloof in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generatie, en geeft daarom ruimte in de line-up aan een opkomende band.

De line-up van de eerste editie bestaat uit: Deadly Circus Fire (UK), Exist Immortal (UK), Spoil Engine (BE), Copia (AU), For I Am King (NL) en Transient State (NL). Tickets via de voorverkoop kosten 13 euro (14 inclusief) en 15 euro bij de entree.

Bands kunnen zich aanmelden via info @ submitfest.nl met een eigen nummer, een biografie en een bandfoto of via het aanmeldformulier op de website www.submitfest.nl.

Submit - Supporting the scene together

Baroeg [NL], Copia [AU], Deadly Circus Fire [GB], Exist Immortal [GB], For I Am King [NL], Spoil Engine [BE], Submit Fest [NL], Transient State [NL]